lauantai 3. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta - Happy new year


Nappasin nämä huonot kuvat uudenvuodenaattona kännykällä. Käytin kyllä hämäräkuvaus -filtteriä, mutta kuvista tuli todella huonoja. Käsittelin nämä kaksi ja toivovan näiden myötä hyvää uutta vuotta kaikille miniatyyripuutarhojen ystäville.

Rautakaari sai valot. Näistä värikkäistä en niin kovasti välitä, mutta eivätpä maksaneetkaan kovin paljon, kun olivat -70% alessa. Ostin jo syksyllä kirkkaat valot, mutta laitoin ne niin hyvää paikkaan, etten ole enää löytänyt. Vanamo valojen alla näyttää yhtä vihreältä ja tuoreelta kuin syksymmällä, vaikka pakkasta joulunaikaan oli -20 astetta. Puutarha ruukkuineen on ollut koko ajan ulkona sisäänkäynnin vieressä olevalla tasolla, missä se on alttiina tuulelle ja sateelle. Pupun sain joululahjaksi kuopukseltamme.

*

I took these poor photos with my cellphone at new years eve. I used some filter for nightphotos but still didn't succeed to take good ones. Allthought I handled these two and wish you happy new year with mniatures.

I bought little lights to arch. These coloured are new because I've lost white ones I bought before. Twinflorer looks still fresh and green and has survived nicely colds (-20 degrees centigrade) and winds. Little rabbit is a present from my youngest son.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina! Kiitos. / Thank you for your comment!